Ünlü İngiliz Mimar ve Akademisyen Ian Ritchie Mimarlık Bölümü'nün Konuğu Oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü, 2020-2021 Güz Yarıyılında dünyanın ünlü mimarlarını öğrencileriyle ve mimarlık ortamıyla  buluşturdu. Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden gerçekleştirilen konferans dizisinin üçüncü ve dönemin son konuğu “Kraliyet Akademisyeni” olarak da bilinen ünlü İngiliz mimar ve akademisyen Ian Ritchie oldu.

9 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 20.00’de çevrimiçi olarak düzenlenen “Işık Mimarın Rüyası, Gölge ise Biçimi” başlıklı konferansta konuşan Ian Ritchie, ışığı ilham alarak tasarladığı mekânlarını çok etkileyici videolar ve imajlar eşliğinde anlattı. Konferans katılımcıların soruları ile sona erdi.

Dünyaca ünlü mimarlar İKÜ Mimarlık webinarları ile 2020-2021 Bahar Yarıyılında da öğrenciler ve mimarlık ortamı ile buluşmaya devam edecek.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/18/2020 - 13:52