TASARIM DERGİSİ / MATERIALMEETS

Tasarım Dergisi, 30 senelik tecrübesi ve yapı firması arşiviyle beraber 6-7 Aralık 2021 tarihlerinde çeşitli firmalar ve inovatif malzemeler ile İstanbul Kültür Üniversitesi'nde olacak.

Sertifikalı etkinlikte Tasarım Grubu, 2 gün boyunca Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda interaktif ve öğretici bir program yapacak (iki yarım gün ve sadece bir yarım güne katılmak sertifika almak için yeterli) ve B1 katında sergilerini açacak. Etkinliğe üst düzey yöneticiler de katılacak.

Tasarım Dergisi/ Materialmeets Türkiye’nin ilk inovatif yapı malzemeleri kütüphanesidir.

• 2 gün olacak seminerlerde tek günde 3 oturumu tamamlayan öğrencilerimize sertifika verilecektir.
  • Referans ve cv için ıslak imzalı sertifikalar dağıtılacaktır.
  • DIGALPA firmasının günlük yaşamda epoksi yarışması açıklanacak ve ilk 3’e Apple hediyeleri ve ilk 5’e kreatif ürünlerini DIGALPA firmasında ürettirip İzmir Yapı Fuarında sergileme sağlanacaktır. (ilk 3 öğrencinin İzmir Fuarına götürülüp -konaklayıp- getirilmesi tasarım dergisi’ne aittir)
  • Tasarım dergisi ile 5 mimar 10 öğrenci iki gün bir gece kış kampına götürülecektir.
  • Öğrencilere digalpa-alucobond-kalekim-cretox-kıbrıd firmalarının üst düzey yöneticileri ile hazırlanan seminerde network ve staj imkanı sağlanacaktır.
  • Yapı malzemleri iki gün boyunca okulda B1 katında sergi halinde duracaktır.
  • Seminerler Önder Öztunalı Konferans Salonunda yapılacaktır.

"3 Gün Malzeme Sergisi"

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/06/2021 - 11:30