Sepin Mimarlık Üniversitemizin Konuğu Oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya Mimarları Ağırlıyor söyleşi ve sergileri kapsamında Yüksek Mimar Yavuz Selim Sepin, 18 Ekim Perşembe günü saat 15.30’da Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda bir söyleşi gerçekleştirdi.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Mimar Yavuz Selim Sepin'i Üniversitemizde ağırladıY. Mimar Sepin, Sepin Mimarlık bünyesinde gerçekleşen projelerdeki deneyimini kendi kişisel mimarlık deneyimi ile birleştirerek öğrencilerimize aktardı.

Söyleşinin ardından, Sepin Mimarlık bünyesinde gerçekleştirilen projelerin yer aldığı sergi açılışı gerçekleşti. Sergi, 2 Kasım Cuma gününe kadar Akıngüç Oditoryumu Fuaye Alanı’nda ziyaret edilebilecek.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/22/2018 - 13:53