Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü ile Fatih Belediyesi İş Birliği Kapsamındaki Projeler Fatih Belediyesi’nde Sergilendi

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile Fatih Belediyesi arasındaki 2021-22 Bahar Dönemi sürecinde gerçekleştirilen iş birliği kapsamında; Mimarlık Bölümü ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ndeki “Mimari Tasarım” ve “İç Mimarlık Tasarım” stüdyoları ile “Diploma” projelerinde Fatih Belediyesi sınırları içindeki Tarihi Yarımada’da öğrencilere çeşitli konular verildi. Bu kapsamda alanlara götürülen öğrenciler, yerinde inceleme yapma fırsatı yakaladılar. Belediye tarafından öğrencilere çeşitli sunumlar da yapıldı.

Mimarlık Bölümü’nde “Diploma” ve “Mimari Tasarım 4” aşamasındaki lisans öğrencilerinin final projeleri ve maketleri, 27 Haziran-4 Temmuz 2022 tarihleri arasında Fatih Belediyesi Başkalık Binası’nda sergilendi.

Mimarlık Fakültesi ile Fatih Belediyesi arasındaki protokol süreci de devam etmektedir.

Mimarlık Fakültesi Öğrencilerinin Çalışmaları, Fatih Belediyesi’nde Sergilendi

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/05/2022 - 15:13