Mimarlık Fakültesi ile Bakırköy Belediyesi İşbirliği

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Esra Bostancıoğlu ve Doç. Dr. Rana Kutlu, Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esin Kasapoğlu ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Usta, 10 Aralık Pazartesi günü Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Bakırköy Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü İnş. Yük. Müh. Bahattin Yıldırım ile görüşmelerde bulundular.

Toplantıda; Mimarlık Bölümü’nün Mimari Tasarım ile Diploma Projesi derslerinde ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün İç Mimarlık Proje ve Bitirme Projesi derslerinde yerel yönetimlerle işbirliğine dayalı ve yerel yönetimlerin problemlerine odaklı projelerin geliştirilmesi konuları konuşuldu.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/14/2018 - 16:41