Mekan 2018 İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Projesi Yarışması Sonuçlandı

2 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşen MEKAN 2018 İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Proje Yarışması’nın jüri değerlendirmesi 9 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi’nde yapıldı.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden İç Mimarlık lisans diploma projelerine açık “MEKAN 2018” yarışmasına katılan 55 bitirme projesi; Prof. Dr. Gülay Usta başkanlığında, jüri üyeleri Prof. Dr. Burçin Cem Arabacıoğlu, Doç. Dr. Rana Kutlu, Doç. Dr. Ervin Garip, İç Mimar Atilla Kuzu (Zoom TPU), İç Mimar Yalın Tan (Yalın Tan + Partners), İç Mimar Gönül Ardal (Gönye Proje Tasarım) tarafından değerlendirilmiş olup, yarışmanın sonuçları aşağıdaki gibidir.

ÖDÜL KAZANAN PROJELER
1.    Ödül (39 Numaralı Proje)
Kaan Can Şahinoğlu - Marmara Üniversitesi

2.    Ödül ( 25 Numaralı Proje)
Başak Lale / Hande Yıldız Çekindir – TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi

3.    Ödül ( 51 Numaralı Proje)
Buğra Bilgen – Eskişehir Teknik Üniversitesi

Eş Değer Mansiyon ( 4 Numaralı Proje)
Seren Şadutlu – İstanbul Kültür Üniversitesi

Eş Değer Mansiyon ( 18 Numaralı Proje)
Meryem Bayramoğlu – Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Eş Değer Mansiyon ( 33 Numaralı Proje)
Şeyma Kurtuluş / Ümmühan Azade Gülmez - TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi

KOLOKYUM: MEKAN 2018 İç Mimarlık Öğrencileri Bitirme Proje Yarışması Kolokyum – Ödül Töreni ve Sergi Açılışı, 9 Kasım Cuma günü saat 14.00'te İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesi Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 11/08/2018 - 15:55