İKÜ Mimarlık Fakültesi Mezun Değerlendirme Toplantısı

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Kalite Komisyonu ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında, 7 Ekim 2018 Pazar günü İKÜ Mezunlar Günü sonrasında Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Esra Bostancıoğlu ve Doç. Dr. Rana Kutlu, Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esin Kasapoğlu, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Usta, Mimarlık Fakültesi Kalite Komisyonu Temsilcisi ve Mimarlık Bölümü Akreditasyon Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Gamze Alptekin, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Armağan Seçil Melikoğlu Eke ve Dr. Öğretim Üyesi Aliye Rahşan Karabetça, Mimarlık Bölümü Mezunlar Komisyonu Sorumlusu Doç. Dr. Evrim Töre, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Mezunlar Komisyonu Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Handan Güzelci,  Mimarlık Bölümü mezunları Arş. Gör. Pelin Çetken ve Arş. Gör. Orkan Zeynel Güzelci, Mimarlık ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü mezunu 16 öğrenci bir araya geldi.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu’nun Mimarlık Fakültesi’ni geçmişten günümüze tanıtımının ardından, çeşitli dönemlerden Mimarlık Bölümü ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü mezunları ayrı ayrı toplanarak uygulanan anket sonrasında kendi Bölümlerini; Eğitim-Öğretim (program, akademik kadro), Fiziksel Ortam, Mesleki Ortam (eğitimin katkısı, deneyimler) ve İmaj (okul, bölüm) açısından değerlendirdi. Ayrıca mezunlar, Bölüme katkıları ve Bölümden beklentilerini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 10/09/2018 - 15:51