İKÜ Mimarlık Fakültesi - Çuhadaroğlu A.Ş. İş Birliği: “Mimarlıkta Teoriden Pratiğe Geçiş” Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile Çuhadaroğlu iş birliğinde, 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 15.00’te “Mimarlıkta Teoriden Pratiğe Geçiş” başlıklı e-seminer düzenlendi. Çuhadaroğlu A.Ş. Pazarlama Müdürü İnşaat Y. Mühendisi Ali Tuna Şenatlı tarafından firmanın tarihçesi, markaları ve uyguladığı projelerin anlatımıyla başlayan seminer, Kıdemli Satış Temsilcisi Y. Mimar Dilara Dağlı’nın mimarlığın cephe tasarımındaki ve uygulamasındaki konumu konusu ile devam etti. Dağlı sunumunda; ürünler, mimari sistemler, cephe tasarımı, ürünlerin projelerde nasıl kullanılabileceği ve alüminyum sektöründe mimarların konumu konularında bilgiler paylaştı.

Etkinlik Türkçe olarak gerçekleşmiş olup, İngilizcesi de 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 18.00’de yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/12/2021 - 18:26