İKÜ Mimarlık Bölümü Öğrencileri Beylikdüzü için Hazırladıkları Diploma Projelerini Beylikdüzü Belediye Başkanına Sundu

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Beylikdüzü’nin farklı alanları için hazırladıkları Diploma projelerini Beylikdüzü Belediye Başkanı’na sundular

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü,  Beylikdüzü Belediyesi ile işbirliği yaparak  2017/2018 Bahar Dönemi diploma öğrencilerine Beylikdüzü'nde çeşitli proje konuları vermiştir. Bu çalışmalar “Kamusal Alanda Projeler” başlığıyla, 11 Eylül 2018 tarihinde Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Alanı'nda izlenime sunulmuş, sergi 12 Ekim 2018 tarihine kadar devam etmiştir.

Sergi sona ermeden önce Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Diploma Projesi yürütücülerini ve öğrencilerini davet ederek, öğrencilerin projelerini Beylikdüzü Belediye Başkanı’na sunmaları için bir ortam yaratmış ve bazı projelerinin hayata geçirilmesi için istekli olduklarını belirtmiştir. Renkli sahnelere sahip olan etkinlikte İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile Beylikdüzü Belediyesi arasında çeşitli projelerde işbirliği yapılabileceği ifade edilmiştir. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 10/19/2018 - 10:00