İKÜ Mimarlık Bölümü - İBB İş Birliği: Diploma Projesi Jürisi

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü, 2020-2021 Bahar Yarıyılı'nda Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Ömer Saatcıoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Suzan Sanlı Esin yürütücülüğünde verilen “Diploma Projesi” dersi kapsamında Y. Mimar Caner Bilgin, Y. Peyzaj Mimarı Defne Akşin Akyol ve İBB'de görevli Y. Peyzaj Mimarı Begüm Sabitoğlu’nu konuk etti.

14 Nisan 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen jüri oturumunda öğretim üyeleri ve konuk jüri üyeleri, öğrencilerin Kemerburgaz Kent Ormanı için hazırladıkları Doğa ve Bilim Müzesi projelerini değerlendirdiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde planlanan Diploma Projesi kapsamında öğrencilerin geliştirdiği proje önerilerinin dönem sonunda belediyeye sunulması hedeflenmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/13/2021 - 12:23