İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizden Gülşen Özer’in İM2019 Ulusal Öğrenci Yarışması’ndaki Başarısı

İM Yarışmaları, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde öğrenim gören İç Mimarlık / İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin katılımını amaçlayan, iki aşamalı olarak düzenlenen ve lisans eğitimi boyunca gerçekleştirilen stüdyo projelerini değerlendiren ulusal ölçekte öğrenci projeleri yarışmasıdır.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde İç Mimarlık eğitimi veren ve YÖK tarafından tanınan herhangi bir lisans programında anadal öğrencisi olarak kayıtlı tüm öğrencilerinin katılımına açık olan yarışma, “Birinci Yıl”, “İkinci Yıl”, “Üçüncü Yıl”, “Dördüncü Yıl” ve “Mobilya Tasarım” olmak üzere beş kategoriden oluşmaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi ev sahipliğinde tüm kategorilerde 350 projenin katıldığı İM2019 Ulusal Öğrenci Yarışması’nda; İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Gülşen Özer, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Rana Kutlu yürütücülüğünde gerçekleştirdiği “Çevko Vakfı Ofisi Projesi” ile “3. Yıl” kategorisinde 150 proje arasından finale kaldı.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizden Gülşen Özer’in İM2019 Ulusal Öğrenci Yarışması’ndaki Başarısı
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/07/2020 - 14:09