Hayvan Barınakları Gezileri

Mimarlık Bölümü öğrencileri, diploma projesi kapsamında tasarlayacakları “Hayvan Bakım, Koruma ve Barınma Merkezi” için döneme çeşitli etkinliklerle başladı. Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu, akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ömer Saatcioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Esin Hasgül ve Arş. Gör. Çisem Soylu ile birlikte 1 Şubat Cuma günü Bakırköy Geçici Hayvan Barınağı ile Yedikule Hayvan Barınağı’nı ziyaret eden öğrenciler, konuyla ilgili hem teknik bilgiler edindi hem duyarlılıklarını geliştirdi hem de barınaklardaki dostlarıyla vakit geçirdi. 6 Şubat Çarşamba günü ise Engelli Hayvanlar Derneği Kurucusu Çağrı Sert’in hayvan hakları ve ideal bir hayvan merkezinin nasıl olması gerektiği üzerine yaptığı sunumun ardından öğrencilerimiz, Tuzla’daki Tepeören Hayvan Barınağı’nı ziyaret ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 02/14/2019 - 11:47