Geleceğini Modelle 2019 Liselerarası Öğrenci Tasarım Yarışması

Geleceğin yeni tasarımcılarının yetiştirilmesine katkı sağlamak ve yaşadığımız çevreye duyarlı, farkındalık düzeyi artmış gençler yetiştirmek amacıyla İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından “Geleceğini Modelle 2019” başlığıyla tüm lise öğrencilerine açık tek aşamalı bir tasarım yarışması düzenlenmiştir. Lise öğrencilerinden SketchUp programı ile özgürce tasarımlarını geliştirebilecekleri sanal bir ortam aracılığıyla geleceğin yaşam çevrelerini sorgulamaları istenmiştir. Yaşam çevresi; kent, mahalle, sokak ölçeğinde ele alınabilir. Öğrencilerin tasarımlarını kendi belirledikleri bir senaryo doğrultusunda geliştirmeleri ve aynı zamanda araştırma ve optimizasyon yeteneklerini geliştirmeleri beklenmektedir. Tasarımlar yaratıcılık, orijinallik ve SketchUp programının özelliklerini verimli kullanmak kriterleri üzerinden değerlendirilecektir. Yarışmaya proje teslimi için son tarih 2 Eylül 2019'dur. Yarışmayla ilgili detaylı bilgi ve şartnameye www.geleceginimodelle.com adresinden ulaşılabilir.

geleceğini modelle

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 08/09/2019 - 14:00