"2 Kuşak Mimarlık"

Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu ve meslektaşı olan eşi ile oğlu, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından Serge Ferrari firmasının desteğiyle 24 Mayıs Çarşamba günü Tasarım Atölyesi Kadıköy'de (TAK) gerçekleştirilen "2 Kuşak Mimarlık" isimli etkinlik serisine konuk oldular. Arkitera'nın düzenlediği bu etkinlik serisinde; kuşaklar boyunca mimarlık faaliyetini sürdüren isimler davet edilerek, mimarlık mesleğinin kuşaklar arasındaki etkileşimi, farklılıkları ve farklılıkların yarattığı dinamikler ele alınmaktadır.

Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Neslihan Dostoğlu ve ailesinin yer aldığı etkinliğe, pek çok mimar ve mimarlık öğrencisi katılarak, mimarlık mesleği üzerine zengin bir tartışma ortamı yaratıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/12/2023 - 12:57