Staj Başvuruları

Nisan 20, 7:46 öö

İKÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Monoblok Tasarım ve İç Mimarlık, Emir Elmaslar Tasarım Atölyesi, Modern Mimarlar firmaları ile staj protokolleri imzaladı.

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nün 2017-2018 Bahar Yarıyılı'nda Monoblok Tasarım ve İç Mimarlık, Emir Elmaslar Tasarım Atölyesi, Modern Mimarlar firmaları ile staj protokolleri imzalamıştır.

Bölümümüz öğrencilerinden 4. ve 6. yarıyıl bitirmiş, genel not ortalaması 3.00 ve üzeri olan öğrencilerimizin bu firmalarda staj yapabilmek için staj komisyonuna başvuru yapmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 1 Haziran 2018 mesai bitimine kadardır. Başvurular Dr. Öğr. Üyesi A. Rahşan Karabetça veya Arş. Gör. Ali Kemal Terlemez'e yapılabilir. Başvurular çerçevesinde yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak ve firmalara stajyer öğrenci yönlendirmeleri yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 07/02/2018 - 10:47