Roca Uluslararası Tasarım Yarışması "Jumpthegap®"

Oca
Ocak 30, 10:27 öö

Roca Uluslararası Tasarım Yarışması jumpthegap® heyecanı başladı, kazanan siz olun

• Dünyaca ünlü armatür, vitrifiye ve seramik karo üreticisi Roca'nın, Barcelona Center de Disseny (BCD, Barcelona Tasarım Merkezi) iş birliği ile düzenlediği yarışma, mimarlık ve tasarım öğrencileri ile 40 yaşın altındaki profesyonellere yeteneklerini gösterebilecekleri bir platform sunmayı hedefliyor.
  • 2004 yılından bu yana 7 kez düzenlenen ve 134 ülkeden 20.600 kişinin katıldığı jumpthegap®, dizayn yarışmaları arasında uluslararası bir referans noktası olmuş durumda.
  •  Geleceğin banyo alanı için kavramsal, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler arayan ve bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan yarışmaya katılmak isteyenler, 27 Mart 2019’a kadar www.jumpthegap.net resmî web sitesinden kaydolabilecekler.

Kayıtlar 27 Mart’a kadar açık

Üç kategoride ödüllerin sahibini bulacağı yarışmada; 40 yaş altı profesyonel (çalışan) ve öğrenci kategorilerinde, her biri için 10.000 € ödül, We Are Water Foundation kategorisi için de 6.000 € ödül verilecek.

27 Mart 2019’a kadar www.jumpthegap.net resmî web sitesinden kayıt olunacak yarışmaya katılacak projelerin 25 Nisan 2019'a kadar teslim edilmesi gerekiyor. Finale kalan projelere mayıs ayında bir rafineleştirme zamanı verilecek, alınacak nihai projeler arasından jüri haziran ayında seçimini yapacak.
Ödül töreni ise, dünyanın dört bir yanından gelecek finalistler ile 10 Ekim 2019’da Barselona'daki Disseny Hub Müzesi'nde gerçekleşecek.
Fırsatı kaçırmayın, katılın, kazanan siz olun…

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için;

jumpthegap

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 01/30/2019 - 13:31