"Herkes İçin Mimarlık-Yapı Unplugged II Atölyesi"

Mayıs 20, 1:27 ös

42. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapsamında 20-21 Haziran tarihlerinde Arkitera iş birliğinde atölye çalışması düzenlenecektir. “Herkes İçin Mimarlık” ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü yürütücülüğünde gerçekleştirilecek atölye çalışmasında fuar kurulumu sırasında ortaya çıkan "sunta, halı, keçe, ahşap palet, ahşap dikme vb." gibi atıkların ve kullanılmayan malzemelerin yeniden üretime dahil edilmesi planlanmaktadır.

19-30 yaş aralığında olan (1 Ocak 1989-31 Aralık 2000), Türkiye'deki üniversitelerin Mimarlık, İç Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Peyzaj Mimarlığı, Çevre Tasarımı, İnşaat Mühendisliği bölümleri öğrencileri ya da mezunları atölye çalışmasına başvurabilecektir. Toplam 40 öğrenci/genç profesyonel seçilecektir. 2 gün sürecek atölye çalışmasında yarım günlük teorik ve tasarım çalışmasının ardından 1.5 günlük süre zarfında fuar alanında üretim yapılacaktır. Söz konusu adayların alet kullanımı konusunda daha önce edindikleri tecrübeler önemlidir.

* Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2019'a aşağıdaki linkten kayıt olunması zorunludur.

Başvuru yapmak için...

"Herkes İçin Mimarlık-Yapı Unplugged II Atölyesi"

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/20/2019 - 16:35