“Hedefe Yönelik Bir Kariyer ve Hayat” Webinarı

Mayıs 14, 10:31 öö

Mimarlık Bölümü, öğrencilerin kariyer planlama süreçlerine destek olmak amacıyla "Hedefe Yönelik Bir Kariyer ve Hayat" başlıklı webinar düzenleyecek. İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hüsnü Murat Günaydın'ın konuşmacı olacağı etkinlik, 14 Mayıs Perşembe günü 18.00-19.30 saatleri arasında Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.

Hedefe yönelik kariyer ve hayat:

Hedefler ve bunlara ulaşmak üzere somutlaşmış niyetler kariyer ve hayat yolculuğunun daha keyifli, huzurlu, güvenli ve başarılı gelişmesini sağlar.  Kariyerimiz için harcayacağımız emek ve zaman yaşamımızın neredeyse üçte ikisini dolduruyor. Hedefler konusunu ele alırken aşağıdaki soruların cevaplarını arayacağız:

1. Yorulmadan yürüyebileceğiniz doğru hedefleri nasıl belirlersiniz?
2. Bunlara ulaşmak için hangi faktörler önemlidir?
3. Doğru kararlar nasıl verilir?
4. Sorumluluk nasıl alınır?
5. Keyif, huzur, güven ve mutluluk nerede?
6. İstediğiniz hayatı nasıl kurabilirsiniz?

Bu soruların cevaplarını kendi gerçekliğinize göre oluşturup, kariyer yolculuğuna başlamanız size büyük avantajlar sağlayacaktır.

Etkinlik katılım linki: https://ikusanalsinif.adobeconnect.com/seminer/

"Hedefe Yönelik Bir Kariyer ve Hayat"

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/13/2020 - 10:07