#iküarchipandemic Challenge Yarışması Oylaması

İKÜ Mimarlık Bölümü tarafından 16 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında Instagram üzerinden gerçekleştirilen 21 gün süreli #iküarchipandemic yarışmasının ön değerlendirme jürisi, 12 Aralık 2020 günü Prof. Dr. Ayhan Usta, Dr. Öğr. Üyesi Aliye Rahşan Karabetça, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Arslan, Öğr. Gör. Pelin Çetken ve Arş. Gör. Berkay Oskay tarafından online olarak yapıldı. 

180 fotoğrafın katıldığı yarışmanın değerlendirme sürecinde ilk tur sonunda 50, ikinci tur sonucunda 25, üçüncü tur sonucunda 12 ve son turda 6 fotoğraf çalışması finale bırakıldı.

Finale kalan 6 fotoğrafın değerlendirilmesi ise herkese açık olarak 24 saat süreli online anket formu ile gerçekleştirilecek. 

Finale kalan yarışmacılarımızı (@2544aminekarayigit, @beyzacora, @_ceydaydin,  @pbvibees @siladuyguluart, @zennureese) tebrik ederiz.
 
Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara ayrıca teşekkür ediyor ve herkesi İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü Instagram sayfasının (ikumimarlikbolumu) Bio kısmında yer alan anket linkine oy vermeye davet ediyoruz. Anket, 14 Aralık 2020 saat 12.30’da erişime açılacak olup 15 Aralık 2020 12:30'da oylamaya kapatılacaktır.

En yüksek oyu alan ilk 3 finalist oy çokluğuna göre sırasıyla Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödüllerine hak kazanacak. 

Not: Yarışma sonucu finale kalan eserlerin özgün olmaması, aksine bir iddia olması ve üçüncü kişilerin tasarım üzerinde hak iddia etmesi durumunda sorumluluk yarışmacıya ait olacaktır. Bu eserlerin olası telif hakkı ve yasal sorumluluklarından İstanbul Kültür Üniversitesi sorumlu değildir.


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 12/15/2020 - 11:28